Quins cursos i casals ofereix Tweed Idiomes aquest estiu? [Tweed Idiomes]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 30 maig, 2017 - 08:45

  Tweed Idiomes estrena ubicació  al Carrer Cisterna núm. 1 i ha preparat un munt d'activitats i cursos per gaudir de l'estiu.

  A partir del 26 de juny i fins al 28 de juliol, us proposa una oferta de casals d'anglès per als més PETITS d'entre 4 a 7 i de 8 a 11 anys, en els quals cada setmana es tractaran temes diversos, combinant les classes per ampliar coneixements i vocabulari amb les activitats que es faran a l'aire lliure i els tallers de cuina, treballs manuals, música, dansa,... fomentant així la creativitat dels nens i nenes mentre es diverteixen i aprenen l'idioma. Els casals seran cada matí de 9.00 a 13.00 h amb opció d'escollir el nombre de setmanes que es vulguin fer.

  Pels i les JOVES d'entre 12 i 17 anys també ofereix durant el mes de juliol, tant en horari de matins com a les tardes, cada dia dues hores de classes intensives combinades amb sessions de conversa en anglès, francès o alemany, en les quals els alumnes notaran ràpidament una gran evolució a l'hora de comunicar-se, o bé també dona l'opció de preparar-se per a un examen oficial. La durada és a convenir segons les necessitats de l'alumne.

  I com cada estiu, pels ADULTS, farem els cursos intensius (anglès, francès, italià,...) de 5 setmanes de duració, de dilluns a dijous de 19.00 a 21.00 h, l'objectiu és aconseguir una gran millora en competències lingüístiques en un període curt de temps. D'altra banda, també ofereix les classes de conversa de 3 hores setmanals on es treballa la comunicació oral sobre temes actuals i la comprensió auditiva mitjançant recursos multimèdia.

  Finalment també podeu trobar una àmplia oferta de programes per viatjar a l'estranger per a joves i adults. Aquesta opció permet desenvolupar les aptituds lingüístiques de l'idioma, sobretot en el seu aspecte de comprensió i fluïdesa verbal. L'alumne utilitza la llengua com un mitjà de comunicació real per conèixer gent nova i interactuar, fet que n'enriqueix el seu ús pràctic. Al mateix temps, és una oportunitat per poder descobrir una nova cultura, fer amics internacionals i crear vincles amb el país que s'ha visitat.

  Adjuntem full amb la informació dels preus. Per qualsevol qüestió o més detalls, no dubteu en contactar amb ells.

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat