Regenerar cartílag, tendons o lligaments [CEMU]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 14 octubre, 2021 - 12:00

  Dr. Utset (CEMU) "El millor grau d'eficàcia i seguretat dels nostres tractaments es basen en la manipulació de les cèl·lules des de la seva obtenció fins a la seva implantació.

  Les cèl·lules mare, les citocines o el plasma ric en factors de creixement que contenen les plaquetes i altres cèl·lules de la sang, són utilitzades pel nostre organisme per donar ordres, mobilitzar les cèl·lules mare i provocar una reacció biològica que acabi regenerant els teixits que estiguin danyats. Si les separem de la sang del pacient, les concentrem i les infiltrem a la lesió en altes concentracions el teixit es renovarà més ràpidament.

  Procediment

  El cos humà conté centenars de tipus cel·lulars diferents que són importants per la nostra salut diària. Les cèl·lules són les responsables de mantenir el cos en funcionament cada dia, fan que els ronyons netegin la sang, fan bategar el cor, fan pensar el cervell…

  L'obtenció de les diferents cèl·lules de sang perifèrica es du a terme mitjançant una simple extracció de sang, que posteriorment serà processada i de la que se n'obtindran les fraccions necessàries per al tractament.

  Les cèl·lules autòlogues s'implantaran en les zones afectades o lesionades a través de diferents tècniques, sempre en el mateix acte clínic i depenent de la patologia que s'estigui tractant en cada cas i el grau d'afectació.

  És un acte mèdic que dura una hora aproximadament i en acabar el pacient pot continuar fent pràcticament la seva vida normal.

  Amb la medicina regenerativa, per regenerar un teixit malalt podem reintroduir les cèl·lules mare perquè impulsin novament el procés de regeneració.

  En quins casos s'aplica la medicina regenerativa?

  La medicina preventiva l’apliquem sobretot a l’artrosi. En general es tracten inflamacions dels teixits tous com la tendinitis, la tendinosi, trencament de lligaments, teixits musculars, teixits ossis, teixits articulars, teixits tendinosos i cartílags. Són zones múscul-esquelètiques.

  És molt eficaç en la regeneració i reparació de teixits danyats per úlceres i isquèmies.

  També es fa servir molt amb medicina esportiva: lesions esportives, esquinços, trencaments fibril·lars...

  • Telèfon: 937 885 395
  • Whatsapp: 619 527 280
  • Plaça Comte Guifré, 1 - Terrassa
  • info@cemu.cat

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat