Renda 2018: Quines dates hem de tenir en compte? Quins professionals de connecTerrassa ens poden ajudar?


 • Etiquetes: Renda 2018 | Temps de lectura: 4 minuts

  La Campanya de la Renda i Patrimoni de 2018 començarà el proper dia 2 d'abril per a la presentació per internet i per telèfon. Els contribuents tindran temps fins l’1 de juliol per a fer-la, segons el calendari del contribuent elaborat per l'Agència Tributària.

  Des del 15 de març l'Agència Tributària ofereix les dades fiscals de 2018 amb què es podrà anar anticipant la declaració, de manera que els contribuents poden saber ja si la declaració els sortirà a pagar o a tornar.

  Quines són les dates clau?

  • dv 15 de març: consulta de dades fiscals i obtenció del número de referència.

  • dl. 1 d'abril: sol·licitud de cita prèvia per a atenció telefònica.

  • dt. 2 d'abril: inici de la presentació de declaracions.

  • dj. 9 de maig: sol·licitud de cita prèvia per a atenció a les oficines.

  • dt. 14 de maig: inici de l'atenció presencial.

  • dc. 26 de juny: data límit per a la domiciliació bancària de declaracions a ingressar.

  • dv. 28 de juny: últim dia per demanar cita prèvia.

  • dl. Juliol 1: El termini de la campanya de 2018 finalitzarà l'1 de juliol en general.

   

  Des de connecTerrassa us volem facilitar al màxim aquest tràmit. Per això us recordem que podeu contactar amb els professionals experts sobre el tema que hi ha actualment a la nostra Comunitat: Àbac AssessorsGet a Partner i Grupo Cano.

  Àbac Assessors (Av. de Jaume I, 95, 1r).

  Qui són? És una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client [+ info].

  Campanya Renda 2018: A Àbac Assessors no són un despatx "rendista", són un despatx més adreçat a l'assessorament fiscal i empresarial, i l'enfocament que fan de la campanya és el d'assessorar-te amb la millor opció de la Renda (individual o conjunta) i també en totes les gestions relacionades amb l'Impost sobre Patrimoni; així mateix, també t'ofereixen serveis complementaris de revisió, segona opinió i consell professional sobre els productes d'inversió/estalvi que puguis tenir, per valorar si estàs obtenint la major rendibilitat.

  Amb els dubtes que planteja el nou sistema onlineRentaweb, us recomanen consultar amb un assessor, i recordeu, el 30% dels "esborranys" tenen errors. Com a recordatori a tenir en compte, no us oblideu de:

  • pla PIVE

  • si us han retornar diners de les clàusules sòl.

  • Deducció de la guarderia per a mares treballadores

   

  I si ho desitgeu, ens podeu sol.licitar un estudi de jubilació i/o estalvi per gentilesa de Maphre.

   

  Get a Partner (Carrer del Vall, 34, 3r 2a).

  Qui són? Get a Partner és una empresa de gestions, assessoria i consultoria, especialitzada a ajudar a petites i mitjanes empreses. Conjuntament amb el servei de gestoria incorporen assessorament utilitzant la informació per a prendre decisions i, així, recolzar en pensar més enllà, en el negoci [+ info].

  Campanya Renda 2018: El nostre enfocament de trobar sempre l'opció més beneficiosa per a l'empresari o el particular i a tenir una visió integrada de tots els aspectes presents i futurs, ens porta a assessorar-los en la millor opció en la seva declaració de renda i en altres decisions que l'afectin.

   

  Grupo Cano (Ctra. de Montcada, 305).

  Qui són? Grupo Cano és una empresa familiar nascuda a Terrassa el 1985 especialitzada en serveis de corredoria d'assegurances (automòbils, llar, salut, vida, comerç, indústria, decessos, mascotes...), administració de finques i comunitats, assessorament fiscal i comptable i gestió de patrimoni immobiliari [+ info].

  Campanya Renda 2018: Fan assessorament i simulació de qualsevol declaració de renda sense compromís, és a dir, no cobren la declaració de la Renda si no acaba sent presentada, per tant, si una persona no té l’obligació de fer-la, no es presenta, i per tant se li fa un tràmit informatiu gratuït. Es dirigeixen a qualsevol persona que percebi qualsevol tipus d'ingrés, ja sigui una prestació, lloguer, empresa pròpia o aliena… El preu per declaració és de 40 euros.

  --

  Per a dubtes o més info, podeu enviar un correu electrònic a hola@connecterrassa.cat

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat