Renda 2020: Quines dates hem de tenir en compte? Quins professionals de connecTerrassa ens poden ajudar?


 • Etiquetes: Renda 2021 | Temps de lectura: 4 minuts

  La Campanya de la Renda i Patrimoni de 2020 comença el dimecres 7 d'abril amb l'inici de la presentació de declaracions per Internet.

  Quines són les dates clau?

  • dc. 7 d'abril: Inici de la presentació de declaracions de Renda i Patrimoni per Internet
  • dt. 4 de maig: Inici sol·licitud de cita prèvia per a atenció telefònica Pla "el truquem"
  • dj. 6 de maig: Inici atenció telefònica confecció de declaracions Pla "el truquem"
  • dj. 27 de maig: Inici sol·licitud de cita prèvia per a atenció presencial
  • dc. 2 de juny: Inici atenció presencial confecció de declaracions
  • dv. 25 de juny: Data límit domiciliació bancària
  • dt. 29 de juny: Últim dia per a sol·licitar cita prèvia per a atenció telefònica o en oficines
  • dc. 30 de juny: Últim dia per a presentar declaracions de Renda 2020 i de Patrimoni 2020
  • dv. 5 de novembre: Últim dia per a fer l'ingrés del segon termini

  Des de connecTerrassa us volem facilitar al màxim aquest tràmit. Per això us recordem que podeu contactar amb els professionals experts sobre el tema que hi ha actualment a la nostra Comunitat: Àbac AssessorsGet a Partner i Grupo Cano.

  Àbac Assessors (Av. de Jaume I, 95, 1r).

  Qui són? És una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial. Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client [+ info].

  Campanya Renda 2020: Aquesta campanya 2020, es veu totalment influenciada per les conseqüències econòmiques de la COVID-19, i caldrà tenir molt de compte amb la declaració dels ingressos per ERTO, els ingressos dels ajuts dels autònoms, i la presentació de la declaració obligatòria, si s’ha rebut ingressos pel Ingrés Mínim Vital (IMV).

  Tanmateix, els autònoms que realitzen activitats econòmiques (empresaris i/o professionals), i tributen en la modalitat de estimació directa, han de tenir en compte que pel exercici 2020, ja és d’aplicació la obligatorietat de portar els llibres registres obligatoris segons la nova ordre HAC/773/2019.

  Amb els dubtes que planteja la declaració de l’exercici 2020, us recomanen consultar amb un assessor, i recordeu, com ja ha anunciat el SEPE i la pròpia Agència Tributària, molts dels "esborranys/dades fiscals" tenen errors. Com a recordatori a tenir en compte, no us oblideu de:

  • ingressos derivats de situació COVID-19
  • avaluar la situació d’ingressos de més d’un pagador (empresa i SEPE)
  • ajuts i subvencions als autònoms.
  • si us han retornar diners de les clàusules sòl.
  • deducció de la guarderia per a mares treballadores.

  Get a Partner (Carrer del Vall, 34, 3r 2a).

  Qui són? Get a Partner és una empresa de gestions, assessoria i consultoria, especialitzada a ajudar a petites i mitjanes empreses. Conjuntament amb el servei de gestoria incorporen assessorament utilitzant la informació per a prendre decisions i, així, recolzar en pensar més enllà, en el negoci [+ info].

  Campanya Renda 2020: El nostre enfocament de trobar sempre l'opció més beneficiosa per a l'empresari o el particular i a tenir una visió integrada de tots els aspectes presents i futurs, ens porta a assessorar-los en la millor opció en la seva declaració de renda i en altres decisions que l'afectin.

   

  Grupo Cano (Ctra. de Montcada, 305).

  Qui són? Grupo Cano és una empresa familiar nascuda a Terrassa el 1985 especialitzada en serveis de corredoria d'assegurances (automòbils, llar, salut, vida, comerç, indústria, decessos, mascotes...), administració de finques i comunitats, assessorament fiscal i comptable i gestió de patrimoni immobiliari [+ info].

  Campanya Renda 2020: Fan assessorament i simulació de qualsevol declaració de renda sense compromís, és a dir, no cobren la declaració de la Renda si no acaba sent presentada, per tant, si una persona no té l’obligació de fer-la, no es presenta, i per tant se li fa un tràmit informatiu gratuït. Es dirigeixen a qualsevol persona que percebi qualsevol tipus d'ingrés, ja sigui una prestació, lloguer, empresa pròpia o aliena… El preu per declaració és de 40 euros. Fins al 18 de juny.

  --

  Per a dubtes o més info, podeu enviar un correu electrònic a hola@connecterrassa.cat

  Especial Renda

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat