[VIDEOS] Allianz Seguros - Agent Simó Sanfeliu: Assegurances de la llar | Indemnització assegurança Protecció autònoms | Desinfecció de cotxe gratuïta | Assegurances vinculades a hipoteca | Comparativa fons d'inversió


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

  dimarts, 16 juny, 2020 - 12:00

  L'agent d'assegurances d'Allianz Seguros - Agent Simó Sanfeliu disposa d'un canal a la plataforma Youtube on hi penja vídeos amb diversos continguts d'interès:

  • No totes les assegurances de la llar son iguals. Garantia de fenòmens meterològics... vent, gelades: En aquest vídeo en directe, l'agent Simó Sanfeliu us explica que no totes les assegurances són iguals i que hem de llegir-nos les condicions generals de tots els nostres assegurances i fons d'inversió contractats. En concret informa de les diferències que solen haver-hi a la garantia de fenòmens de la natura i en especial el vent i les gelades:

   

  • Cas real: Indemnització d'una assegurada de l'assegurança Allianz Protecció AutònomsEn aquest vídeo en directe, us explica com és de fàcil tramitar una declaració d'accident i rebre la corresponent indemnització de l'assegurança de baixa laboral, malaltia i hospitalització Allianz Protecció autònoms:

   

  • Servei de desinfecció gratis amb ozó de cotxe només per a clients de la cartera Allianz assegurancesServei gratuït, aquest estiu 2020, només per a clients de la cartera d'Allianz Assegurances Agent Simó Sanfeliu.
   Amb la col·laboració de l'excel·lent taller d'Allianz Assegurances a Manresa: Motorcat Automoció. Més informació: 650200641

   

  • No són obligatòries les assegurances vinculades a la hipoteca, pots contractar en qualsevol altra asseguradoraEl banc no et pot obligar a contractar cap assegurança quan fas una hipoteca. Ho pots fer amb qualsevol asseguradora del mercat i l'única cosa obligatòria és l'assegurança de llar. Les altres assegurances que solen estar vinculades són el pla de pensions i les assegurances de vida. Aquestes assegurances són voluntaries però molt recomanables, sobretot la primera. Què passaria si un dia faltessis? Com quedaria la situació econòmica de la teva família?

   

  • Vídeo en directe sobre comparativa de fons d'inversió: Temes tractats en aquest vídeo, entre d'altres: Comparativa de fons d'inversió, consulta informació de codis ISIN, planificació financera, herències, renda complementària a la jubilació, etc.

  Més informació:

  --

  Vols conèixer què és i com funciona connecTerrassa? Apunta't i t'ho explicarem!

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat