Canal Sant Pere
Sant Pere - 08226 - Terrassa - Barcelona
617096743
D


Sant Pere
08226 Terrassa B
617096743
hola@connecterrassa.cat
 Facebook Instagram Twitter
 Whatsapp 617096743

Sant Pere és un barri de Terrassa que ocupa l'extrem sud-oriental del districte 5 o del Nord-oest, travessat pels torrents de Sant Lleïr, Vallparadís i Montner. Té una superfície de 0,61 km2 i una població d'11.902 habitants el 2011.

Està limitat al nord per l'avinguda de l'Abat Marcet, al sud pel passeig Vint-i-dos de Juliol (l'antiga via del ferrocarril Barcelona-Manresa de la RENFE), a l'est per l'avinguda de Jaume I i a l'oest per la carretera de Rellinars.


Té un parell de parròquies als límits del barri: la de la Santa Creu a la carretera de Rellinars, que dóna servei a la part oest del barri fins al carrer de Bartomeu Amat, i també als barris veïns del Torrent d'en Pere Parres, Can Roca i una part de Can Boada i del Poble Nou – Zona Esportiva; i la de la Mare de Déu del Carme, més moderna (1977) i tocant a l'avinguda de l'Abat Marcet, que dóna servei a la part nord de Sant Pere i també a la part restant del Poble Nou – Zona Esportiva i al barri del Pla del Bon Aire. La part sud i est pertany a la parròquia de Sant Pere, de l'Antic Poble de Sant Pere.

La festa major és per la segona Pasqua. Un dels elements més curiosos d'aquesta celebració anual és el ball de la Papallona, una figura de bestiari creada el 1992 que llença aigua en comptes de foc.

FONT: Viquipèdia.

Vull rebre els continguts de Sant Pere!

D

Com seguir aquest Canal?

Apunta't als butlletins de connecTerrassa

Registra't aquí.
Tota la comunitat de Canal Sant Pere

Fisiosalut
Miaòptics
Plàcid Lordan, Assessoria Laboral
La Pelu de l'Esther
Dávila Perruqueria
Sarpa Servei Veterinari
Espai Sacra
Club de Bàsquet Sant Pere de Terrassa
Egara Pintures
SempreViva
Glòria Moda Íntima
Publimixart

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat