Espai Sacra
Carrer de la Independència, 95 - 08225 - Terrassa - Barcelona
931718187 648254388

Presentació: 

ESPAI SACRA és una associació sense afany de lucre que va néixer fa uns 5 anys, quan un grup de professors i terapeutes van decidir transmetre els seus coneixements de manera pràctica, de forma setmanal amb classes o bè mitjançant tallers, a més de diferents teràpies alternatives.

Tot sense perdre el seu principal objectiu d'arribar als col·lectius en risc d'exlusió socio-laboral, per ajudar a canviar la seva situació des de l'interior de cadascú, acompanyant l'apoderament de les persones.

A l'any 2015 es va posar en marxa el PROGRAMA ANUAL d'INCLUSIÓ SOCIAL, amb uns resultats extraordinaris.

Informació productes o serveis: 

A ESPAI SACRA imparteixen classes setmanals de Ioga (Hatha, Nidra, Kundalini), Meditació, Xi-kung, Mindfulness, Tai-xi, Moviment Expressiu, etc... a més de diferents tipus de teràpies alternatives com ara Shiatsu, Sacrocraneal, Kinesiologia, Homeopatia, Gestalt, Acupuntura, etc…

Dediquen a l'Espai per a la Dona, Tallers setmanals i mensuals, Xerrades, Cercles de Dones, Cinefòrum, etc... amb l'objectiu de tractar de forma exclusiva les inquietuts i necessitats de la dona.


Continguts de Espai Sacra

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat