Escola Vedruna Vall
Carrer del Vall, 21 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937802933

Presentació: 

L’escola Vedruna Vall és un centre concertat amb el Departament d’Ensenyament amb més de 160 anys d'història a la ciutat de Terrassa, que compta amb dues línies dels nivells educatius de segon cicle d’Educació Infantil i Educació Primària i tres línies d’Educació Secundària.

La Llar d’Infants, el Batxillerat (tecnològic, científic i humanístic) i els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior (família informàtica i comunicacions) són totalment privats.

L’oferta docent es complementa amb un ampli programa d’activitats extraescolars, programades majoritàriament per l’AMPA i altres serveis com el menjador, l’acollida i la biblioteca.

www.vedrunavall.cat

 

Informació productes o serveis: 

L'escola Vedruna Vall, ofereix un projecte educatiu renovat i actualitzat a les necessitats del segle XXI, on l'alumne/a és el protagonista del seu procés d'aprenentatge.

Els nostres serveis són variats i adequats a les necessitats de les famílies.

Oferim orientació acadèmica i professional; acompanyament individual i grupal; menjador amb cuina pròpia; servei d'acollida matinar i permanència; activitats extraescolars; voluntariat; estades lingüístiques; programa salut-escola; preparació d'exàmens oficials d'anglès i/o francès i biblioteca.


Continguts de Escola Vedruna Vall

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat