Obbal Grafoanàlisi
Carrer Ireneu 1 - 08224 - Terrassa - Barcelona
630141318

Presentació: 

Obbal és un despatx professional especialitzat en l’escriptura manuscrita en totes les seves vessants. Va obrir les seves portes l’any 2013, oferint els seus serveis a escoles, empreses, despatxos professionals i particulars.

A l’escriptura, l’oval representa l’essència de la persona. D’aquest concepte neix Obbal, amb la voluntat de dedicar un tracte personalitzat i adaptat a cada client.
 
 

Informació productes o serveis: 

El ventall de serveis que ofereix Obbal es divideix en tres àrees:

1. Àrea de reeducació grafoescriptural. Serveis adreçats a escoles i particulars de totes les edats: consultoria en formació grafoescriptural; aprenentatge de l’escriptura, reeducació del grafisme, millora de la llegibilitat i de l’estructura gràfica; avaluació de les dificultats grafoescripturals; treball de la grafomotricitat, la prensió dels útils escripturals i la correcció postural; formació al personal docent d’educació infantil i primària en l’aprenentatge de l’escriptura i la prevenció de la disgrafia; cursos i tallers.

2. Àrea de grafoanàlisi. Serveis adreçats a empreses, despatxos professionals i particulars: estudi, anàlisi i interpretació de textos manuscrits i signatures; estudi de l’escriptura manuscrita per a la selecció de personal i recursos humans, estudi de les competències professionals, estudi de la compatibilitat per al treball en equip; orientació professional i d’estudis; perfils de personalitat; elaboració d’informes i dictàmens pericials; assessorament en tipografia publicitària; cursos i tallers.

3. Àrea de perícia cal·ligràfica judicial. Serveis adreçats a despatxos professionals, particulars i Tribunals de Justícia: autentificació i determinació de l’autoria d’escriptures manuscrites i/o signatures; determinació de falsificacions d’escriptura manuscrita i/o signatures; determinació de l’autoria en anònims i falsificacions; anàlisi de testaments hològrafs; elaboració d’informes i dictàmens pericials; cursos i tallers.


Continguts de Obbal Grafoanàlisi

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat