Eugenio J. Peluffo (cirurgià plàstic): «Hi ha molt poques clíniques amb característiques similars a Idermic on es pot donar un enfocament integral dels problemes de la pell i de la imatge corporal»


 • Etiquetes: iDermic, entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 14 febrer, 2019 - 18:00

  HISTÒRIA I TRAJECTÒRIA D’IDERMIC

  Idermic és una clínica de dermatologia, cirurgia plàstica i estètica situada al carrer Cardaire de Terrassa que compta amb quasi 6 anys de trajectòria. Anteriorment, aquest centre es situava al carrer de l’Església, prop de la Catedral de Terrassa.

  CANVI D’UBICACIÓ

  Aquest canvi d’ubicació, produït el maig de 2018, va ser, tal i com ens expliquen els responsables del negoci, «per ampliar les instal·lacions i serveis i per a poder oferir un espai modern, ampli i confortable als nostres pacients».

  Eugenio J. Peluffo, cirurgià plàstic i membre fundador d’Idermic, ens explica que aquest canvi ha estat positiu i que ja ha començat a donar els seus fruits, traduïts en un major nombre de pacients. De totes maneres, el doctor ens explica que «un 70% dels nous pacients vénen per recomanacions d’altres que ja han estat tractats al centre».

  ESPECIALITATS PROFESSIONALS

  Aquesta clínica privada compta amb un equip de professionals especialistes en l’àrea dermatològica, però també en l’estètica, la nutrició i la capil·lar. Aquest equip el formen tres dermatòlegs, una doctora especialista en nutrició, un cirurgià plàstic i un cirurgià capil·lar.

  El doctor Peluffo ens assegura que «hi ha molt poques clíniques amb característiques similars a Idermic, on es pot donar un enfocament integral dels problemes de la pell i de la imatge corporal, ja que la dermatologia i la cirurgia plàstica són dues especialitats que es complementen».

  Pel que fa a la vessant que incombeix a l’entrevistat, la cirurgia plàstica, el doctor Peluffo ens explica que les intervencions quirúrgiques més demandades són la cirurgia de les mames i la de les parpelles.

  Idermic compta amb una equipació excepcional per a fer petites intervencions a la mateixa clínica però quan les intervencions són més importants el doctor Eugenio Peluffo les realitza a la Clínica Diagonal o a l’Hospital Plató, ambdós situats a Barcelona.

  TRACTE PERSONALITZAT

  En cas d’estar interessat en algun tipus de cirurgia, el primer pas que fa el pacient és realitzar una visita informativa. En aquesta cita s’explica el plantejament i l’abordatge que s’hauria de fer per tal d’aconseguir l’objectiu desitjat. Sempre s’assessora i es guia des de l’experiència per aconseguir el millor resultat possible. A la primera visita es resolen els dubtes i qüestions. Encara que la cirurgia es realitzi a Barcelona, tots els controls postquirúrgics es fan a ldermic, a Terrassa.

  El doctor ens explica que «una de les coses que més ens diferencia d’altres clíniques o franquícies és el fet d’apostar per la personalització. Els metges que formem part d’Idermic informem als pacients directament sense utilizar filtres administratius ni intermediaris de cap tipus. Pensem que la informació que un pacient demana o necessita ha de ser transmesa des del mateix professional».

  MÉS INFORMACIÓ:

  Anar a ENTREVISTES

  Vols conèixer què és i com funciona connecTerrassa? Apunta't i t'ho explicarem!

  Reviews

  Maite (no verificat)

  Hola. Me operé hace 2 años y puse protesis mamarias mas grandes. Al año y medio la izquierda se giró. El cirujano me la colocó dàndole la vuelta con la mano. Esto ha vuelto a ocurrir dos veces mas. Y solo me dice que me la girarà de nuevo. Que operar no es una opción en principio ycque esto se repetirà y asi ha sido. No he hecho ningun movimiento brusco ni golpe. Que ocurre? La protesis parece que va suelta. Quizas vosotros podeis solucionar. Darme una explicacion a lo que pasa y quizas volver a operar. No veo telefono para solicitar una visita.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat