Núria Amat (Nurnutrició): "El canvi d'hàbits és la clau per aconseguir el control de pes i regular els desajustaments del nostre cos"


 • Etiquetes: Nurnutrició, entrevista, Cuidem-nos per dins i per fora | Temps de lectura: 5 minuts

  dilluns, 24 maig, 2021 - 12:00

  El cansament, la manca d'energia, el sobrepès... són problemes que la nostra societat actual pateix i als quals busca trobar solució.

  Núria Amat —Nurnutrició— ens parla de com ens pot ajudar a canviar els nostres hàbits nutricionals per tal que ens sentim menys cansats, amb més energia i més bé amb el nostre cos.

   

  —Com ens pot ajudar Nurnutrició amb la cura del nostre cos?

  —La nostra funció és ajudar a canviar hàbits de les persones a través del producte Herbalife. Abans de res cal fer l'estudi nutricional del web de Nurnutrició per conèixer el quadre clínic i, en funció d'aquella informació, es faran les recomanacions que es creguin adients i es triaran uns productes o uns altres. Per exemple, a una persona amb hipertensió no se li donarà un producte com el te cremador, que conté molta cafeïna.

  A vegades no cal començar a fer dieta, però sí que s’han de fer canvis. Sempre dic que hi ha tres coses bàsiques que cal seguir: s'ha de menjar més fibra, reduir el consum de sucre i fer una mica d’excercici.

   

  —Hi ha algun producte que puguis recomanar a gairebé tothom?

  —El producte estrella de Nurnutrició és el complement de proteïna F1, que tant pot servir per a perdre pes o com a complement nutricional. És un producte ideal per a començar el dia, ja que t'aporta molta energia i t'ajuda a no sentir-te cansat. A més, segons el moment en què prens aquest complement nutricional, produeix un efecte o un altre en el teu cos. 

   

  —El producte Herbalife, llavors, no només serveix per perdre pes?

  —No. Tot i que Herbalife es coneix com a marca de productes per a perdre pes, existeixen molt complements: per exemple productes per combatre el restrenyiment, els probiòtics, el col·làgen, l'Omega 3, l'àloe, la línia esportiva, les cremes... Són productes per la nutrició interna i externa del nostre cos.

  L'àloe, per exemple, és un producte que regenera, desinflama l’intestí, neteja l'organisme i va molt bé per reduir volum. I no cal tenir cap problema en concret per a prendre'l. Sovint no sabem exactament què mengem i hauríem de netejar regularment el nostre cos, i l'àloe pot ajudar molt a fer-ho.

   

  —En què consisteix la línia esportiva?

  —La línia H24 sobretot es basa en un producte recuperador i hidratant. I no només és per a esportistes professionals, com molta gent pot arribar a pensar. Per poc esport que es faci, el que interessa és no perdre massa muscular. I és semilíquid, que es digereix molt millor que unes barretes o els gels concentrats, que s'han posat tan de moda. També va molt bé per reduir el cruiximent quan es reinicia l'exercici després de molt temps.

   

  —Com ens pot ajudar Nurnutrició a preparar-nos per a l'estiu?

  —Encara contacta molta gent amb mi demanant ajuda per a l'"operació biquini", però a Nurnutrició insistim en que nosaltres creem hàbits per sempre, no només per a un moment puntual de l'any com és l'estiu.

  Eduquem molt a beure aigua, ja que és fonamental. L'aigua neteja el nostre cos, regula la nostra temperatura, actua com a lubricant, esmorteeix les nostres articulacions i manté la pell més sana.

  Nosaltres recomanem beure aigua just en el moment de llevar-nos. No s'hauria de prendre una substància irritant com el cafè o el te sense haver preparat el teu cos, fent-li una "dutxa interna". Sovint costa acostumar-nos-hi, però cal començar i anar augmentant-ne el consum progressivament, fins a arribar a prendre'n com a mínim 2 litres d’aigua al dia. Per a persones a qui costa més i no els agrada beure aigua, els hi recomanem afegir-hi l’àloe o el te.

  També cal menjar cada tres hores. Els famosos cinc àpats podrien ser sis, depenent de les hores en què esiguem desperts.

   

  —I com poden trobar la motivació per començar a canviar i continuar seguint aquests hàbits?

  —Tenim uns grups motivacionals de Whatsapp o Telegram per trobar motivació i suport en altres persones que segueixen els mateixos processos de canvi. Per exemple, el dilluns enviem frases motivacionals, els dimarts parlem d’educació nutricional, els dimecres fem un concurs de cuina amb un producte diferent cada setmana... A més de trobar un suport, serveixen per a aprendre molts conceptes sobre nutrició, que malhauradament no rebem desde petits a les escoles.

   

  —Què opines de les famoses dietes per a perdre pes?

  —El problema d'aquestes dietes és que son modes i normalment no són saludables per al nostre cos. A la Duncan, per exemple, es consumeix massa proteïna, cosa que pot comportar molt restrenyiment. Si no fas esport, no has de menjar tanta proteïna. Ara està de moda la citogènica, que consisteix a reduir els hidrats a zero. Els hidrats dels productes naturals també són necessaris, tot i que avui en dia la gent en consumeix en excés.

   

  —Els productes Herbalife poden ajudar-nos a regular algunes malalties?

  —El producte en sí no cura cap malaltia, però ajuda a regular els desajustos del nostre cos, ja que li proporciones vitamines i minerals que li mancaven i, llavors, el cos es regula sol. 

  Per exemple, per al colesterol. Una clienta va regular en només dos mesos un colesterol de quinze anys amb el complement de proteïna. 

  Un altre cas d'èxit va ser el d'una clienta amb diabetis, que es punxava fins a deu dosis d'insulina al dia i, amb el producte, va reduir-les a quatre.

  L'Omega 3, per exemple, ajuda a reduir el dolor, ja que és antiinflamatori i analgèstic.

   

  Com pot contactar amb tu una persona interessada en els productes Herbalife?

  Envia un Whatsapp clicant aquí!

  Web Nurnutrició

  Instagram Nurnutrició

  + informació: www.connecterrassa.cat/comunitat/nurnutricio

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat