Parada històrica, botiga i obrador de llegums, verdura i deliciosos plats preparats [Ricardo i Montse]


 • Etiquetes: Estiu 2023 | Temps de lectura: 1 minut

  dimarts, 18 juliol, 2023 - 13:00

  Empresa familiar amb una parada històrica al Mercat de la Independència de Terrassa i una botiga i un obrador al carrer de la Rasa, 108. 

  La parada va començar el 1970. En Ricardo Alfaro, un cop va tornar de la seva estada a Austràlia i amb els diners estalviats, la va comprar a Carles Gestí (pare dels actuals propietaris dels llegums del Passeig). Posteriorment, va arribar la Montserrat a la parada i junts van començar el negoci familiar. 

  Al principi s’hi venien només llegums cuits, secs i remullats: cigrons, mongetes, llenties, faves, pèsols (secs), mongetes boliches, guixes i tramussos. A més de vendre al Mercat també es repartia per diverses tendes: es va començar amb uns 20-30 kg diaris, fins que als anys vuitanta es va arribar als 200 kg. El 1998 es deixa de repartir per qüestions de logística i ara les tendes que venen els nostres llegums venen directament a la parada a buscar-les. 

  Cap al 1975 s’introdueixen uns nous productes: ensalada russa i macarrons bullits. Pels volts de 1990 es venen les verdures bullides i, els altres plats, cap al 1997. Avui dia hi ha més de 200 plats variats i els cuinen la Montserrat i el seu fill Eduard. 

  PRODUCTES: A la parada trobareu llegums cuits, verdures, primers plats calents, primers plats freds, segons plats, truites, postres, fruita seca...

  Més informació:

  Anar a l'Especial Estiu 2023

  Reviews

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat