Què pot oferir el Consorci per a la Normalització Lingüística a les empreses i treballadors?


 • Etiquetes: CNL de Terrassa i Rubí | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 9 setembre, 2020 - 12:00

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) orienta les empreses en l'ús de la llengua catalana a través de plans de formació a mida, de l'assessorament lingüístic i d'altres serveis que ajuden a prestar un millor servei al client. La finalitat és que les empreses guanyin valor afegit i avancin cap l'excel·lència millorant la competència lingüística dels seus empleats.

  Actualment estan a punt d’obrir un nou període de matriculació dels cursos de català del CPNL als treballadors i associats.

  El CPNL és una institució pública dedicada a la formació, a l'extensió del coneixement i al foment de l'ús del català en tots els àmbits, especialment en el de les empreses.

  L'oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un catàleg complet de cursos de català. Els cursos especialitzats tracten de qüestions concretes, com ara l'atenció telefònica, com fer una exposició oral o com escriure a través de les xarxes socials. També disposa dels cursos generals de llengua, d'acord amb el Marc europeu comú de referència, amb certificació homologada.

  Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

  Un altre recurs que el CPNL posa a disposició de les organitzacions és el Voluntariat per la llengua a les empreses, una manera distesa i còmoda de millorar el català parlat amb una parella lingüística en el mateix entorn laboral.

  Més informació:

  Centre de Normalització Lingüística Terrassa i Rubí

  Reviews

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat