Sanació Andina [Espai en blanc]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 17 setembre, 2019 - 12:00

  OPINIÓ | A diferència de les grans cultures iniciàtiques, la cultura andina no té escriptures ni relats més enllà de la transmissió oral. Això la diferència i caracteritza de forma molt especial, ja que gràcies a la seva dura geografia i aïllament durant més de 500 anys, ens aporta la base que els fa ser els guardians d'un saber ancestral que ha estat funcionant durant més de 5000 anys.

  Ara amb els nous temps, els seus últims representants van decidir compartir els seus coneixements amb la resta de la humanitat, per afrontar el repte del que ells anomenen, el nou món: la fi d'un temps i el començament d'un altre nou.

  L'essència de tot el seu saber consisteix en una visió quàntica del multivers (com la ciència actual) on l'ésser humà té un paper fonamental i una responsabilitat directa sobre les causes i efectes de tot el que passa al món manifest.

  Per als andins, Kawsay és l'energia viva que interactua en tots els aspectes de la realitat universal. Segons la tradició andina Kawsay Puriy significa "caminar en el cosmos vivent" i és l'art de portar una vida amb propòsit i connectats amb l'essència (Kawsay) que ens envolta: muntanyes, valls, rius, animals, arbres, estrelles, ...

  És una forma de vida del benestar "Allin Kawsay" o "Sumaq Kawsay" que ens inicia en un camí d'evolució de consciència obert a tota la humanitat.

  Tot és energia i cal saber fer-la servir de forma conscient i responsable per a la contribució de tota l'existència en què estem inclosos. Estem immersos en una voràgine de pensaments i emocions que vibren amb la seva pròpia energia i creen una certa realitat de forma inconscient, que és el que podem veure en el nostre dia a dia.

  La Sanació Andina és reconnectar amb el món natural, formar part del cicle vital que sosté la vida de tot i utilitzar tot el que disposem de manera respectuosa i equitativa, on l'extraordinari és el que cada un és i aporta al col·lectiu, per a benefici de tots.

  Una sessió de sanació andina és reconnectar amb nosaltres mateixos, amb el cos, amb la nostra ànima de manera afectuosa i amable. De fet és l'arquetip de la mare que cuida i nodreix als seus fills. És una forma de honorar i estimar-nos des de la gratitud i reconeixement de cada moment és sagrat i únic, i és un gran regal si es mostra davant teu.

  Mitjançant un suau lliscar energètic sobre el cos físic s'aconsegueix moure, reconnectar, drenar els sekes (passatges energètics semblants als meridians d'acupuntura) i equilibrar els ñawis (semblant als xacres orientals) alliberant un espai a la calma i harmonia.

  La majoria de les vegades, si som constants, només amb mantenir un mínim de neteja o responsabilitat en el que carreguem com emocions i pensaments recurrents, recuperem la nostra confiança i vitalitat essencial; ens sentim bé i amb propòsit i direcció a la vida.

  Aquest propòsit no sorgeix de les sessions, ni s'implanta ni crea, només es manifesta quan et permets estar en calma amb tu mateix i gaudir del fet d'estar viu.

  Espai en Blanc

  Reviews

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat