Una plataforma d’activitats “online” que et forma i t’ajuda a mantenir-te físicament actiu [Nurnutrició]


 • Etiquetes: Nurnutrició | Temps de lectura: 2 minuts

  • Una de les activitats destacades és la xerrada nutricional que es farà aquest proper dimecres dia 8 a les 10 h de la nit i d'accés lliure per a qualsevol persona que accedeixi a la plataforma.

  • A la conferència es tractaran els aspectes bàsics per aconseguir un equilibri alimentari: de la importància de l'esmorzar a l'excercici físic, passant per temes sobre el metabolisme, l'aigua o la compra intel.ligent.

  Nurnutrició et recomana la nova plataforma gratuïta i d'accés online amb activitats que t'ajudaran a aconseguir un estil de vida més saludable. És un servei a la comunitat que impulsa la marca Herbalife.

  Es tracta d'un calendari interactiu amb activitats diàries de dilluns a dissabte. L'accés és totalment gratuït i obert a tothom. Tot està programat en hores concretes.

  Si vols començar el dia activat, motivat i amb el to muscular adequat et pots connectar diàriament a les 8.00 h. al Fit Club, una sessió de gimnàstica que es torna a repetir a la tarda (19.00 h). Un monitor o monitora serà l'encarregat d'indicar-te les posicions, la respiració, l'escalfament...

  Si estàs treballant i no pots connectar-te entre setmana tots els dissabtes a les 10.00 h es fa un Mega Fit dinàmic amb diversos monitors i monitores cada 15 minuts. 

  L'activitat diària continua amb una presentació de negoci i un taller de cuina a les 13.00 h. amb recomanacions sobre què cuinar de forma saludable. Cada dimecres es fan xerrades sobre nutrició (Escola d'Alimentació Correcta) i presentacions de negocis, i cada diumenge es publiquen els ingredients per a poder elaborar totes les receptes diàries.

  El calendari d'activitats és molt obert i hi poden aparèixer nous tallers i propostes diferents, des d'un taller sobre les cures facials fins a xerrades nutricionals especialitzades cap a deportistes d'elit que duen el seu cos al límit.

  L'aplicació, que es pot descarregar gratuïtament al mòbil, és una de les eines del programa personalitzat que ofereix Nurnutrició amb l'objectiu de perdre pes o bé augmentar la massa muscular, disminuir els greixos o millorar el teu rendiment vital. 

  Entra-hi!

  Si teniu dubtes podeu contactar amb Nurtrició al seu Instagram: https://www.instagram.com/nurnutricio/

   

  Envia un Whatsapp per a més informació!

  + informació: www.connecterrassa.cat/comunitat/nurnutricio

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat