Ricardo i Montse
Carrer de la Rasa, 108 - 08221 - Terrassa - Barcelona
603893763

Presentació: 

Ricardo i Montse és una empresa familiar amb una parada històrica al Mercat de la Independència de Terrassa (parada 236 - 93 733 35 73) (vegeu el mapa) i una botiga i un obrador al Carrer de la Rasa, 108.

Història. La parada va començar al 1970. En Ricardo Alfaro un cop va tornar de la seva estada a Austràlia i amb els diners estalviats, va comprar la parada a Carles Gestí (pare dels actuals propietaris dels llegums del Passeig). Posteriorment, va arribar la Montserrat a la parada i junts van començar el negoci familiar.

Al principi es venien només llegums cuits, secs i remollats: cigrons, mongetes, llenties faves, pèsols(secs), mongetes “boliches”, guixes i tramussos. A més de vendre al Mercat també es repartia per diverses tendes, es van començar a repartir uns 20-30 Kg diaris fins als anys 80 quan ja se'n repartien uns 200 Kg. Al 1998 es deixa de repartir per qüestions de logística i ara les tendes que venen les nostres llegums vénen directament a la parada a buscar-les.

Cap al 1975 s’introdueixen uns nous productes: ensaladilla rusa i macarrons bullits. Cap al 1990 es venen les verdures bullides i els altres plats cap al 1997. Avui dia hi ha més de 200 plats variats i els cuinen la Montserrat i el seu fill Eduard.

Informació productes o serveis: 

A la nostra parada hi trobareu llegums cuits; verdures; altres plats; primers plats calents; primers plats freds; segons plats; truites; postres; fruits secs,...


Continguts de Ricardo i Montse

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat