Àbac Assessors
Avda Jaume I, 95 - 08226 - Terrassa - Barcelona
937369860

Presentació: 

Àbac Assessors (Avda Jaume I, 95, 1r) és una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial.

Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client.

 

Informació productes o serveis: 

Servei fiscal-comptable: declaracions i obligacions fiscals, assessorament fiscal i comptable, comptabilitat Societats, comptabilitat Autònoms, assessorament jurídic-fiscal. Especialistes en la gestió i problemàtica de l'empresa, resolució de conflictes, separacions de socis, pactes, successions generacionals....

Servei jurídic: TIC's, propietat industrial i Protecció de dades – RGPD, Servei jurídic mercantil, servei Corporate, servei de reestructuracions i Concursal. Els nostres assessors i advocats especialistes, et proporcionaran Assessorament Legal i acompanyament en la gestió del teu projecte de negoci. Més informació de TIC's, Propietat industrial i Protecció de dades a la nostra web.

Servei laboral: Nòmines, Seguretat Social, contractes, assessorament jurídic-laboral. El nostre departament Laboral et proporciona assessorament i gestió de l'Administració de Personal (remeses bancàries nòmines, enviament de nòmines als treballadors...), suport en gestió de Relacions Laborals (riscos laborals, revisions mèdiques, formació treballadors...).

Servei de consultoria: Suport gerencial, control de gestió, Pla d'empresa, gestió de situacions de crisi, compravenda empreses,... La nostra consultoria no és un servei simplement tècnic i racional, la nostra experiència ens permet posicionar-nos com a algú que coneix el món d'empresa, però volem ser com un company de viatge, que t'entén a tu i a les teves circumstàncies.

Altres serveis:

Serveis d'Advocat: Testaments, herències, successions. Reclamació de clàusules terra i clàusules abusives. Especialistes en penal econòmic i dret concursal.

Serveis administratius (Externalització /outsorcing): Gestió tresoreria, conciliació bancaria, suport/gestió de nòmines, SS, facturació electrònica, gestió documental, elaboració d'actes de junta / consell, tramitació d'escriptures.

HUB TERRASSA: Emprenedoria, COWORKING, lloguer de despatxos i sales. Domiciliació d'empreses, gestió telefònica, domicili social i fiscal, formació, esdeveniments.

SAGE: Despatx tecnològicament evolucionat, reconegut per l'empresa líder del país. Ens permet oferir tota mena de condicions especials en la gamma de producte SAGE.


Continguts de Àbac Assessors

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat