Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí
Carrer de Colom, 114 - 08222 - Terrassa - Barcelona
937317908

Presentació: 

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. S'organitza en diferents centres, un dels quals és el Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí (carrer de Colom, 114, 1r pis (Vapor Universitari)) (CNL de Terrassa i Rubí).

El Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí va iniciar l’activitat el setembre del 1989. Des d'aleshores, des del Centre s’ha treballat ininterrompudament per estendre l'ús del català, formant milers de persones, oferint assessorament a particulars, comerços, empreses i entitats de Terrassa i de Rubí.

Si voleu ampliar la informació, aquests són els enllaços dels nostres webs:

Informació productes o serveis: 

El CNL de Terrassa i Rubí posa a l’abast de les empreses, els comerços o altres organitzacions els serveis i els recursos necessaris que poden contribuir a adequar les seves comunicacions i el coneixement de la llengua catalana de les persones que hi treballen.

D’altra banda, el CNL promou que l'atenció al públic de les organitzacions sigui en català, ja que és un valor afegit que pot contribuir a fidelitzar la clientela i és un element que permet aconseguir proximitat i satisfacció.

El CNL té una llarga trajectòria en formació en llengua catalana. Actualment, el Centre organitza cursos de català de tots els nivells, en línia o presencials, de diferents durades, específics i complementaris: cursos d'atenció al públic, d'eines per redactar textos d'àmbit sanitari, de recursos lingüístics en català a Internet...

Un altre projecte que du a terme el Centre és el Voluntariat per la llengua (http://www.vxl.cat/), que  és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.


Continguts de Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat