CEMU Centre Mèdic Utset
Plaça Comte Guifré, 1 - 08221 - Terrassa - Barcelona
937885395 663177417

Presentació: 

L’any 1988 el Dr. Miquel Utset i Badiella inicia una Consulta Mèdica privada a Terrassa, amb l’objectiu d’oferir una medicina humanitzada, eficaç i regenerativa que ha mantingut fins ara.

A finals de 2006 i després de una important trajectòria també fora de Catalunya, constitueix l’empresa Centre Mèdic Utset (CEMU), amb una personalitat empresarial molt consolidada i un alt nivell d’acceptació i difusió de més de 30 anys d’experiència a Terrassa.

Web: www.cemu.cat

  • Terrassa: Plaça Comte Guifré, 1.
  • Barcelona: Carrer Rosselló, 224, 6è, B (entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia).
Informació productes o serveis: 

Tenen 5 grans departaments mèdics:

  • MEDICINA REGENERATIVA: Amb noves teràpies amb plasma autòleg, citocines o cèl·lules mare per a lluitar contra el dolor, artrosi, artritis i altres patologies.

  • OZONOTERÀPIA: Per a potenciar les funcions del sistema inmunològic i aportar una millora significativa general de molts processos fisiològics de l’organisme, millorant la qualitat de vida i la capacitat de treball.

  • DIETÈTICA I NUTRICIÓ: Per abordar una nutrició sana i saludable, personalitzada i adaptada a totes les situacions, tant en salut com en malalties.

  • MEDICINA ESTÈTICA: Treballen amb les millors eines de rejoveniment per al dia a dia, creant una transformació subtil però delicada per a combatre els efectes de l'edat.

  • LABORATORI DE FISIOLOGIA: Mesuren amb eines científiques els paràmetres fisiològics objectius que els permetran definir les necessitats calòriques i el tipus d’exercici més apropiat a les característiques de cada persona, sobretot en esportistes.


Continguts de CEMU Centre Mèdic Utset

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat