Get a Partner
Carrer del Vall, 34, 3r 2a - 08221 - Terrassa - Barcelona
937336716 685826255

Presentació: 

ESPECIALITATS

Assessorament i gestions comptable, fiscal i laboral, Consultoria, Gestió Integral

Get a Partner és una empresa de gestions, assessoria i consultoria. Incorpora TOTS els serveis de la gestoria tradicional però a més integra qualsevol petició de gestió que l'empresa pugui necessitar.

I a més, assessorem a gerents i propietaris, per millorar en la seva presa de decisions, intervenint en totes les àrees del seu negoci.

ELS NOSTRES CLIENTS

Get a Partner ofereix els seus serveis a Autònoms, petites i mitjanes empreses, i a tot tipus d'organitzacions amb necessitats de millora en la presa de decisions i de gestió de la seva activitat o negoci.

La nostra empresa és un company de viatge per a l'empresa i els seus propietaris. Som generalistes i amb ganes d'aportar valor. Tota la nostra experiència la capitalitzem per als nostres clients, des del servei més bàsic fins al més sofisticat.

Aconseguim afrontar les situacions difícils dels nostres clients amb les màximes opcions per ser solucionadors de problemes.

Què ens fa especials a Get a Partner?

A Get a Partner, l'esperit innovador de les fundadores es trasllada a tota l'empresa. El treball a mida del client, l'alt nivell de formació de la seva plantilla, i el fet d'exigir als col·laboradors un tracte a mida, ajuda a resoldre qualsevol situació que els clients plantegin.

 

Informació productes o serveis: 

1-Gestoria Bàsica:

Els serveis bàsics comprenen tots els tràmits obligatoris per llei, de tots els àmbits: laboral, fiscal i comptable.

2-Gestions Especials:

Els serveis addicionals comprenen qualsevol tipus de gestió o tràmit que sigui important per a l'empresa i requereixi d'agilitat i professionalitat, i sobretot, amb l'objectiu d'estalviar temps al client (per exemple, presentar una subvenció, o bé fer qualsevol gestió davant de notari, Hisenda, etc.).

3-Assessorament Gerencial:

Però a més,*Get a Partner ajuda als gerents i responsables d'organitzacions a prendre decisions. Per a això combina diferents disciplines en un servei a mida per a cada organització i persona.

Dins dels serveis d'assessorament gerencial, oferim:

- Diagnòstics de situació empresarial

- Assessorament a mida

- Servei de gestió econòmica i financera continuat


Continguts de Get a Partner

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat